Koff

Kaikille Suomen olutharrastajille tuttu Koff on yksi Sinebrychoffin panimon tuotemerkki, jolla se markkinoi lagertyyppisiä oluitaan. Koff on yhdessä Karhun kanssa Sinebrychoffin myydyimpiä mallastuotteita. Koff-tuotteita on olemassa useita.

Vaalean lagerin värinen Koff I on Koffin mallastuotteista miedoin (2,5%), ja se sopii alhaisen gluteenimääränsä vuoksi myös keliaakikoille. Koff I maistuu mukavasti vaikkapa saunan jälkeen.

Suosituin ja perinteikkäin Koff-tuote on keskiolut Koff III, joka on kansainvälistäkin huomiota saanut aromaattinen bisse. Koff III:n humalataso on kevyt ja maku on ihastuttavan pehmeä. Väri on ja kellertävän kultainen , sillä on tiivis vaahto ja oluen jälkimaku puhdas.

Koff IV eli nelosolut on maultaan jonkin verran voimakkaampi kuin Koff III, ja siksi KOFF IV onkin erinomainen valinta ruokapöytään. Keskitäyteläisessä ja kevyen hedelmäisessä lagerissa on alkoholia 5,2 %.

Koff Extra Brew III ja IV ovat luonteikkaita oluita. Niiden muita Koffin tuotteita täyteläisempi mallaspohja yhdistettynä runsaaseen humalointiin antaa niille mukavasti makua, ja tuoksussa korostuu vahva humalointi.

Koff Lite on Koff-perheen kaloreiltaan kevyin versio. Hiilihydraatit on viety minimiin eli 0,3 g/100 g, eli tätä voi painoa vartioivakin oluen ystävä juoda hyvällä omallatunnolla, vaikkapa lenkin jälkeen.

Koff Rock on Koff-perheen uusi tulokas. Sen ensimmäinen versio kehitettiin kesäksi 2013 yhdessä Kotiteollisuus-yhtyeen kanssa. Keväällä 2014 Koff Rock sai uuden maun, joka saa potkua amerikkalaisesta cascade-humalasta.

Toinen uutuus on Koff Iso 3 – 0,568 litran kokoinen pinttitölkki. Pinttitölkissä on hieman täyteläisempää olutta, pienen karamellimaltaan lisäyksen ansiosta.